Content1 | col2

Avinor IT Kundesenter
(648) 12900 eller (670) 30003


Reisende med behov for trådløst nett på Avinor lufthavner?

Gå til Avinor.no for info om pålogging »

Gratis Ekstranett fra 1. april

12.03.2012 OSL ønsker å gjøre Ekstranettet til hovedinformasjonskanal for alle selskaper på flyplassen og deres ansatte. Fra 1. april blir derfor Ekstranettet gratis og dermed tilgjengelig for alle som arbeider ved OSL. Hva finner du på Ekstranettet
Ekstranettet vil i fremtiden være den viktigste kilden til oppdatert informasjon om hva som skjer på lufthavnen i det daglige, utbyggingsaktivitetene som foregår og konsekvensene av disse.

I tillegg tilbyr Ekstranettet verktøy og funksjonalitet som driftsmeldinger på SMS, grupperom, planlagte tekniske arbeider, anleggsstatus, telefonliste for flyplassen, 1881 bedriftskatalogen, værradar, kommersiell rapportering, passasjerprediksjon, skjemabank med mer.

Hvordan få tilgang
OLTD vil fortsette å være OSLs kundefront for tjenesten og nås ved henvendelse på firmapost@oltd.no eller ved å ringe Jan (21512) eller Gunnar på (21506).

Selskaper som ikke benytter Ekstranettet i dag får brukernavn og passord ved å henvende seg til OLTD.

Elektronisk opplæring
Ekstranett gir også tilgang til læringsportalen. Her finnes kurs for å få adgangskort til lufthavnen, brokjøringskurs og ferdsel på manøvreringsområde. Tilgang til elektronisk opplæring vil fortsatt være en betalbar tjeneste.

Du kan lese mer om OSL Ekstranett her