Content1 | col1

Avinor IT Kundesenter
(648) 12900 eller (670) 30003


Reisende med behov for trådløst nett på Avinor lufthavner?

Gå til Avinor.no for info om pålogging »

Oslo Lufthavn Tele & Data AS

20.04.2010
OLTD er leverandør av tele- og datatjenester til reisende og virksomheter på OSL. Selskapet er eid av Telenor og Oslo Lufthavn AS. Vårt tjenestetilbud dekker behovet til alle virksomheter på OSL uavhengig av bransje, størrelse og kompleksitet.

Ingen andre leverandører er tilstede og ”hands-on” i samme grad som det vi er. Vårt personell er sjelden lenger enn et steinkast unna. Kombinert med driftssikre tjenester og produkter skal vi bidra til at virksomheten din blir mer robust.

Som kunde av OLTD kan du være trygg på at vi til enhver tid tilbyr tjenester med høy ytelse, beste driftssikkerhet og ikke minst konkurransedyktige priser.

Ny på flyplassen? Vi gjør det kompliserte enkelt.

Flyplassområdet er som et eget økosystem med egen teknisk infrastruktur, sikkerhetsrutiner og reguleringer. Kommunikasjonsløsninger som er en selvfølge andre steder kan derfor kreve litt mer planlegging på OSL. For å sikre at du får de løsningene som er optimalt tilpasset din virksomhet – på plass i rett tid – anbefaler vi at du så raskt som mulig tar kontakt med oss. Noen av tjenestene er unike for OSL. Flere av disse tjenestene kan ikke bare være nyttige, de kan være en nødvendighet for å drive effektivt.

Ring oss i dag eller fyll ut skjemaet under, så gir vi deg en uformell og uforpliktende presentasjon tilpasset nye virksomheter.

La oss kontakte deg!

Navn: E-post: Telefon: Din forespørsel: